Home
Wat is acupunctuur
SPORTacupunctuur
COSMETISCHEacupunct.
Werknemers
Publicaties
Wat zijn de kosten
kinderacupunctuur
sport en afvallen
Het dieet
COSMETISCHEacupunct.

Paramedisch centrum Breda Zuid heeft al twintig jaar ervaring op het gebied van acupunctuur. Sinds kort wordt er ook Cosmetische acupunctuur aangeboden. Natasja Heufke kantelaar is specialist op dit gebied.

cosmetische acupunctuur
Cosmetische acupunctuur is een speciale
toepassing van de klassieke Chinese geneeskunst. Het is een niet-chirurgische methode om fijne lijntjes en zachte rimpels te doen verminderen. De behandeling verbetert de spierelasticiteit,verhoogt de bloedcirculatie en stimuleert de productie van collageenbindweefsel. Sporen van verdriet, wanhoop en ziekte vormen gedurende het leven laagje voor laagje een masker. Blokkades in de levensenergie hebben invloed op de gezichtspieren die onze mimiek, dus onze gezichtsuitdrukking bepalen. Het is wat gezien wordt, maar wat ook ons zicht op de wereld bepaalt, waardoor onze nieuwe ervaringen negatief gekleurd worden.
Cosmetische acupunctuur laat de eigen stralende schoonheid weer ontwaken door laagje voor laagje dit masker te laten verdwijnen. In het gezicht en hals zijn veel acupunctuurpunten die invloed hebben op psychosomatische klachten en de energiebalans. Door het plaatsen van naalden verdwijnt laagje voor laagje het masker dat de stralende schoonheid bedekt waardoor een verjongingseffect bereikt wordt. De gezichtsuitdrukking wordt ontspannen en het energieniveau gaat omhoog. De stemming verbetert en het zicht op de eigen mogelijkheden en toekomstvisie verruimt zich doordat oude vastzittende blokkades worden opgeheven.
De huid verjongt zich, wordt beter doorbloed en rimpels vervagen!

DE BEHANDELING

Om een verjongingsproces op gang te brengen kan al na minimaal 9 behandelingen een verjongingseffect optreden. De behandeling bestaat uit een ontspannende gezichtsmassage, een gezichtsmasker en klassieke acupunctuur. De behandeling duurt ongeveer anderhalf uur.

Voor meer informatie
of om een afspraak te maken kunt u contact opnemen met
Natasja Heufke kantelaar
Home
Wat is acupunctuur
SPORTacupunctuur
COSMETISCHEacupunct.
Werknemers
Publicaties